23 Mart 2010

Tür: Death Metal / Grind
Albüm: EP
Ülke: Türkiye (Istanbul)

Parça Listesi:
1. Intro - Awakening Of Conqueror
2. Zombie Master
3. Blasphemer (Sodom Cover)
4. Carrion Kind Of Society
5. Warped Wrath
6. Collapsed Towers
7. El Chupacabra
8. Cannibalistic Orgasm
9. Blood Of The Chosen
10. Zombie Ritual (Death Cover)

CORE grubu bir proje olarak 1998 yılında Zafer Kabadayı ve Murat Eksi tarafından bulundu..Murat and Zafer ikilisinin beste çalışmalarını arkadaşlarının yardımı ile kaydettikleri ilk albümleri "Anatomy of Abuses" takip etti. Kısıtlı imkânlarla kaydedilen albüm pek tatminkâr olmadığından aynı şarkılar daha sonra ADA Music etiketi ile sadece Türkiye de piyasaya sürüldü.

Albümün yayınlanmasının ardından Onur Gazioğlu’nun da grup kadrosuna davulcu olarak eklenmesi ile grup yavaş yavaş kadrosunu toplayıp "proje grubu" sıfatından çıkmaya başladı. Derken Zafer işlerinin yoğunluğu nedeni ile gruptan ayrılma kararı aldı. Henüz toplanmaya başlamışken ayrılıklar yaşayan grup Sertac Uslu’nun gruba dahil olması ile yeniden çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Murat’ın da bass gitar a geçmesi ile CORE grubu bir çok konserde ve festivalde sahne aldı.

Murat’ın gruptan ayrıldığı 2003 yılında grup "self produced" albümleri "Disease" üzerine çalışmaya başladı. Bass gitarı Onur’un kaydettiği bu çalışma Aralık 2004 de sevenlerinin beğenisine sunuldu. Bu kes gruptan ayrılan grup Sertac Uslu oldu. Yerine giren isim Mustafa Gurcalioglu oldu. 2005 yılındaki kadro bu şekilde iken grup isminin başına BRUTAL kelimesini koyarak grup isimlerini Brutalcore olarak değiştirdi.

Kadro:
Vokal: Murat
Gitar: Hakan
Bas: Alper


0 yorum:

Blog Archive

İzleyiciler

Free counters!
Rock Metal Albums Videos